Tel :
+377 44 110789 , +377 44 809957
E-mail
info@shendi-ks.com
Adresa
Magjistralja Prishtinë - Shkup / Ferizaj - Kosovë

    Na kontaktoni!

    Nese keni ndonje pyetje mbi produktet dhe sherbimet